PARTI ISLAM SEMALAYSIA

PARTI ISLAM SEMALAYSIA
PAS KAWASAN LENGGONG

Sabtu, 22 Januari 2011

PANAS BERAPI - Nursyella yang terlebih bangang murakkab !

Kata Nursyella, " Jangan Nilai pada Pakaian, ". So sebagai orang yang bodoh, nak nilai daripada apa pulak bila lihat lu pakai macam tu ? Atau lu mintak jangan nilai dengan melihat pakaian lu, tapi lihat apa yang boleh menaikkan nafsu.

Wow..kalau itu niat lu, memang foto lu menaikkan nafus siapa saja yang memandang. Lu ingat lu tayang lurah buah dada lu tu bagus ker untuk kesihatan ?

Ituuu...lu tayang pulak peha lu sampai ke pangkal yang nampak spender G'String' lu kaler 'merah' tu lu nak suruh sapa sondol lu ? Ini kalau sondol tak boleh 2-3 kali nii..mau 10 kali kot baru dia faham, apa itu nafsu mail 'kerbau'.

(*) Kesian artis-artis dibawah kerajaan UMNO sekarang, makin jahil murakkab beritngkat-tingkat nampaknya. Mungkin ularmak-ularmak muda yang masuk UMNO itu hari beserta tok Imam syahidan ala kassim masih dok cari ayat atau hadis yang boleh 'halal'kan aurat perempuan supaya tidak menyinggung perasaan 1st. Lady Rm Negara kot? Tapi tak jumpa-jumpa..! Hallo bro..yang lu carik ayat dan hadis dalam majallah "Mangga" tu apa pasal..! Mampuih laa nak jumpa..! Bodoh..!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan